Formål

Vor persondatapolitik har til formål at oplyse dig, som er registreret hos Roll In Sell Out ApS (RISO), om RISO’s behandling af dine personoplysninger.

RISO persondata politik er opdateret i maj 2018 og version 1.0 trådte i kraft den 28.maj 2018. Den fulde tekst kan fås ved henvendelse til RISO.

Roll In Sell Out ApS, Frydenborgvej 27 Q, 3400 Hillerød, Telefon 72170708

Hvilke oplysninger indsamler RISO

 

B2B Kunder

RISO er en engros virksomhed, som køber og sælger varer og yder service til B2B kunder. Vi har intet salg til private og indsamler derfor ingen persondata oplysninger for private personer i forretningsøjemed.

For at kunne komme i kontakt med vores nuværende og nye kunder indsamler vi oplysninger på kundens kontakt – og referencepersoner i hver butik.

Dette omfatter

  • For og efternavn på personen
  • nummer til den ansatte (via kundens hoved telefon nummer)
  • E-mailadresse til den ansatte (via kundens hoved e-mail adresse)
  • Noter vedr. personens præferencer om varekøb

Personerne har selv oplyst disse informationer til RISO for at vi kan kontakte personen og levere varer til butikken. Vi videregiver ikke disse oplysninger til andre og indsamler ikke andre persondata oplysninger.

Leverandører

Vi har ligeledes kontakt til danske og europæiske leverandører, hvor vi indkøber vort varesortiment. Her indsamler vi oplysninger på leverandørens kontakt – og referenceperson som angivet ovenfor. Personerne har selv oplyst disse informationer til RISO. Vi videregiver ikke disse oplysninger til andre.

Ansatte

Vi indsamler persondata for vore ansatte. Dette omfatter personfølsomme oplysninger som navn, adresse, cpr. nr. / fødselsdato, bank konto nr., CV, som er blevet anvendt i forbindelse med ansættelsen og løbende anvendes til elektronisk lønudbetaling (Danløn).  De ansatte har selv oplyst disse informationer til RISO. Vi opbevarer disse oplysninger fortroligt og videregiver ikke disse oplysninger til andre. Vor eksterne bogholder, som er underlagt en tavshedserklæring, har kendskab til vores ansattes informationer.

Webside og Webshop

 

Vores kunder er altid velkomne til at se nærmere på vort varesortiment på vores Webside /Webshop.

https://www.youreconomicwebsite.com/roll-in-sell-out-smart-systems-aps/webshop

Såfremt man ønsker at købe varer i Webshoppen skal man være B2B kunde og have et CVR nr. Herefter registrerer man sig med betalings - /leveringsadresse og kontaktperson (navn, mobil telefon nr., e-mail).

Economic

Informationerne benyttes til at danne en elektronisk ordre/ faktura samt afsende varerne fra vort lager. Vi benytter os af en tredjepart (Firmaet Economic), som servicerer os med et økonomi /lagerstyringssystem.

Vi har indgået en service og abonnements aftale med Economic, hvori de forpligtiger sig til at opbevare vore data på sikker og betryggende vis, samt at disse data ikke bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Kun de nødvendige oplysninger til levering af varerne overdrages til fragtfirmaet (Danske Fragtmænd).

Personerne har selv oplyst disse informationer til RISO. Vi videregiver ikke disse oplysninger til andre.

Cookies

Når man ankommer til Websiden, bliver man bedt om at sige Ja til cookies. Inden man siger Ja, kan man læse mere om de anvendte cookies. Vi anvender kun sessionscookies, som ikke gemmer data efter at sessionen er lukket ned. Hjemmesiden anvender sig af en såkaldt sessionscookie: ASP.NET_SessionId. Denne cookie anvendes kun for at gemme dine varer i indkøbskurven/kassen, i den tid, du er på siden.

Marketing / Direct mail 

Til udsendelse af Direct mail marketing kampagner benytter RISO IT programmet MailChimp.

Til dette program overfører vi en liste med e-mail adresser på de kontaktpersoner, som vi ønsker at udsende kampagne e-mailen til.

På den standard e-mail template, som vi benytter, er der mulighed for, at modtageren kan fravælge at indgå i en evt. fremtidig e-mail marketing kampagne og fraskrive sig på udsendelseslisten.

Leverandøren af Mailchimp har forholdt sig til persondatalovgivningen og EU regulativet GDPR.

https://us16.admin.mailchimp.com/login/sec-update?referrer

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder I forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os på info@risoss.dk.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

Du har i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig.

Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores lovlige behandling af dine oplysninger. Du kan herunder gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.